23 juni 2016

OR en MR in het zonnetje gezet

Op de mooiste avond van de week genoten de Medezeggenschapsraad en de Ouder Commissie van een hapje en een drankje. Samen sloten zij alvast het schooljaar af.

Afscheid OR- en MR-ledenDe MR en OR kijken terug op een mooi jaar. De MR heeft zich, naast het geven van diverse adviezen, onder andere ingezet voor een goede invoering van het continue rooster, het aannemen van de nieuwe leerkrachten die De Harpoen komen versterken, de implementatie van het Levelwerk en ze heeft samenwerking gezocht met MR-en binnen openbare basisscholen in Wormerland.

De feesten op school zijn goed en sfeervol verlopen dankzij de OR. Of het nu ging om het inkopen van paaseitjes, het versieren van de school of zorgen voor een gastvrij onthaal van de Sint, de leden van de OR stonden het hele jaar enthousiast klaar.

Judith en de leerkrachten waarderen de inzet van de MR en OR enorm. Deze ondersteuning zorgt toch net voor die extra kwaliteit die De Harpoen zo bijzonder maakt.

Ook namen we afscheid van Sylvia van Essen en Debby Floris van de OR en van de juffen Marcelle en Romy die de school gaan verlaten en daarmee ook de MR.