Buitenschoolse opvang

Kinderopvang Baloe uit Wormer verzorgt op De Harpoen de voor-, tussen- en de buitenschoolse opvang. De opvang vindt plaats in speciale Baloe ruimtes op De Harpoen.
Voorschoolse opvang (VSO)

Voordat de lessen beginnen, kunt u uw kind al naar school brengen en laten opvangen door de pedagogisch medewerkers van Baloe.

Tussenschoolse opvang (TSO)
De tussenschoolse opvang (TSO) is ook door Baloe georganiseerd. De pedagogisch medewerkers zorgen samen met de overblijfouders voor een rustmoment. De kinderen eten in alle rust eten in een ontspannen sfeer. Voldoende materiaal is aanwezig waarmee de kinderen zich zowel binnen als buiten prima kunnen vermaken. Lekker rustig een boekje lezen op de bank, kan natuurlijk ook.

Buitenschoolse opvang (BSO)
Voor kinderen tot acht jaar vindt de BSO plaats op De Harpoen. Kinderen van negen jaar en ouder worden opgehaald en verblijven op de BSO in het hoofdgebouw van Baloe.

De BSO ruimte is speciaal ingericht op de leeftijd en de interesses van de kinderen. Er heerst een huiselijke sfeer en er zijn diverse activiteitenmogelijk; spelen in de poppenhoek, computeren, timmeren, knutselen, spelletjes etc. Tevens maakt de BSO gebruik van de gymzaal en de keuken. De kinderen spelen zoveel mogelijk buiten.

Vakantie opvang
Tijdens de schoolvakanties en roostervrije dagen worden de kinderen opgevangen in de Baloe locaties in Wormer. Voor de jongste kinderen is het programma meer gericht op actieve, uitdagende activiteiten in en rond het pand. Met de oudste kinderen maken we uitstapjes en gaan we op pad in de vakantie.

Meer informatie
Neemt u contact op met Baloe als u meer informatie wilt over de opvang op De Harpoen. Baloe bespreekt graag uw wensen en het is natuurlijk mogelijk om de Baloe ruimte te bekijken. Op de site van Kinderopvang Baloe vindt u uitgebreide informatie over de opvang, het pedagogische beleid, de prijzen et cetera.