Onze school

De Harpoen is een kleine school waar uw kind zich onmiddellijk zal thuisvoelen. Het hechte team leerkrachten kent alle kinderen vanaf groep 1 tot en met 8 bij naam en investeert in de ontwikkeling van het Toekomstgerichte onderwijs.
De prachtige locatie met uitzicht over de weilanden van het Wormer- en Jisperveld biedt uw kind een unieke omgeving. Het zeer ruime schoolplein is kortgeleden nog voorzien van nieuwe speeltoestellen en een voetbalkooi. Uw kind kan hier dagelijks buitenspelen en genieten van de gezonde buitenlucht.

Brede school
De Harpoen biedt het complete pakket van een Brede School, door de combinatie met de peuterspeelzaal en de voor-, na- en tussenschoolse opvang van Baloe Kinderopvang uit Wormer. Van 7.00 tot 18.15 uur kan uw kind terecht op dezelfde locatie. Wat is er nog rustgevender voor uw kind ?

Toekomstgericht Onderwijs
Het Toekomstgerichte Onderwijs is de basis van onze missie en ons onderwijs en geven wij vorm door een internationale manier van lesgeven: "New Pedagogies for Deep Learning ". Hierbij leren kinderen vaardigheden door zelf te ervaren, te onderzoeken en te doen, met gebruikmaking van de digitale mogelijkheden van deze tijd. Rekenen, spellen en de schriftelijke taalverwerving worden uitgevoerd op tablets. Daarnaast wordt er in de bovenbouw al gewerkt met het concept van "Bring Your Own Device": de kinderen nemen dan hun smartphone en/of tablet mee naar school om hen te ondersteunen bij de uitvoering van bepaalde taken.

Nieuwsgierig?
Heeft u belangstelling? Loopt u gewoon eens binnen of neem contact op met directeur Judith den Otter.