Unieke school

Door de prachtige, landelijk gelegen ligging van De Harpoen kunnen we spreken van een unieke school in de gemeente Wormerland. De school ligt op de grens van Wormer en het pittoreske Jisp.
Unieke ligging

Landelijke, rustgevende ligging midden in het natuurgebied het Wormer- en Jisperveld. De school heeft een groot schoolplein, een grasveld en een voetbalkooi. Het avonturenpad zet de hele school aan het bewegen.

Uniek onderwijs
De groepen 4 tot en met 8 werken met nieuwste onderwijsmethodes via de Snappet tablets. Ieder kind werkt hierdoor op zijn eigen niveau en tempo. De kinderen, ouders en leerkrachten zijn erg enthousiast over deze manier van leren.

New Pedagogies for Deep Learing

Het onderwijs op De Harpoen geven wij vorm volgens het onderwijsconcept New Pedagogies for Deep Learing. Dit onderwijsconcept gaat uit van het ontwikkelen van vaardigheden die de leerlingen van nu in de nabije toekomst nodig zullen hebben.

Kleine school
De Harpoen is een kleine school met ongeveer 120 leerlingen en een hecht team van 7 leerkrachten. De kinderen kennen elkaar bijna allemaal en ook de leerkrachten kennen de leerlingen bij naam. Dit geeft de kinderen een veilig en geborgen gevoel en zorgt voor persoonlijke en individuele aandacht tijdens de schooldag. Meer informatie over de indeling van de groepen vindt u op de pagina over de opbouw van de school.